Over ons

Representatieve relatiegeschenken

Relatiegeschenken vindt u overal; de markt wordt overspoeld door bedrijven die zich vooral richten op wat we ook wel ‘weggevertjes’ noemen. M-Gifts is anders, wij denken met u mee als het aankomt op een écht onderscheidend cadeau voor uw relaties, medewerkers of promotionele acties. De door ons ontwikkelde concepten onderschrijven uw doelstellingen.

Creatieve relatiegeschenken

Omdat M-Gifts vanaf het allereerste contact met u meedenkt, is er wat ons betreft van alles mogelijk. We beschikken over voldoende creativiteit om precies dát geschenk te vinden dat helemaal bij u of uw bedrijf past. Of het nu om marketingactie, een presentje voor uw beursklanten of een geschenk voor uw relaties en medewerkers gaat: M-Gifts zorgt ervoor dat uw artikel perfect bij het moment aansluit.

Duurzaam en eerlijk

M-Gifts is lid van de PSI (Promotional product Service Institute). Dit internationale netwerk van de promotionele producten industrie maakt zich sterk voor allerlei zaken zoals;

  • Gelijke arbeidsrechten en anti-discriminatie
  • Ethische bedrijfsonderwerpen
  • bescherming van geregistreerde producten
  • Anti-corruptie
  • Overbodige gevaarlijke stoffen
  • Sociale wetgeving
  • Milieubescherming
  • Kwaliteitsnormen en gegevensbescherming.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Om uw geschenken nog persoonlijker te maken worden deze door ons voorzien van uw logo of een door u gewenste tekst. Dit kan op meerdere manieren, hieronder leest u alles over onze verschillende technieken:

Tampondruk

Omdat bijna elke ondergrond en vorm met deze techniek bedrukt kan worden is dit de meest gebruikte opdruktechniek voor relatiegeschenken. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken.

Full colour printen

Full colour printen geeft een perfect kleurbeeld. Met een speciale printer wordt uw logo of tekst direct op stof of papier geprint.

Zeefdruk

Zeefdruk is een klassieke, betrouwbare opdruktechniek waarbij alleen vlakke oppervlaktes bedrukt kunnen worden. De meeste artikelen kunnen door middel van zeefdruk in meerdere kleuren worden bedrukt. Indien de opdruk te gedetailleerd is of in veel opdrukkleuren bedrukt moet worden, wordt er overgeschakeld op transferbedrukking.

Transferdruk

Transferpapier met uw opdruk wordt met het te bedrukken relatiegeschenk op hoge temperatuur samengeperst. De inkt op het transferpapier laat hierdoor los en hecht zich op het product. De kleinste details van het ontwerp worden zonder probleem gedrukt.

UV High Gloss

Eén van de nieuwste, milieuvriendelijke druktechnieken. De hoge kwaliteitsopdruk wordt aangebracht door middel van UV licht. Deze techniek geeft heldere (PMS) kleuren en veel kleuren zijn realiseerbaar. De druktechniek is geschikt voor producten van glas, porselein of keramiek. Er zijn een aantal beperkingen: er kan niet aan de onderkant of binnenkant bedrukt worden en niet alle producten zijn geschikt voor deze techniek.

Doming

Een erg mooie manier om uw relatiegeschenken te voorzien van uw logo of tekst. Een full colour sticker wordt voorzien van een 2 componenten harslaag (epoxy). De ronde glasheldere epoxylaag beschermt en geeft het beeld eronder extra dimensie. Voor een kleurige bedrukking met een prachtige uitstraling.

Lasergraveren

Dit is een moderne, slijtvaste graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt. Doordat de laserstraal aangestuurd wordt door een computer, worden zelfs de kleinste details haarscherp afgebeeld.

Borduren

Exclusief, duurzaam en toepasbaar op allerlei soorten textiel. Een digitaal logo wordt met speciale software omgezet in een borduurkaart. Deze berekent het aantal steken en kleuren. De borduurmachine voert het borduurwerk vervolgens op een prachtige, slijtvaste manier uit.